Sodeluj z mano

BI ŽELELI SODELOVATI Z MANO?

Leaneen je moja strast in moje veselje! Čez nekaj mesecev bo spletna stran praznovala svoj drugi rojstni dan in v tem času sem pridobila veliko zvestih bralcev. V mesecu dni ima stran povprečno 100.000 ogledov, številka pa iz meseca v mesec narašča.

Število Facebook sledilcev: 21.000
Število Instagram sledilcev: 4000

Z veseljem sodelujem s kreativni osebami, malimi in veliki podjetji.

Za več informacij mi lahko pišete na moj e-mail naslov leaneen.blog@gmail.com ali pa me kontaktirate na Facebook strani Leaneen.


NAJEMITE ME, če potrebujete:

Predstavitev in testiranje vašega izdelka ali storitve
Z veseljem vaš izdelek testiram in pripravim objavo s predstavitvijo, svojim mnenjem in fotografijami ter vse skupaj delim z mojimi sledilci. Izdelek lahko predstavim v samostojni objavi ali z receptom.
Po želji lahko skupaj naredimo načrt/projekt, ki bo najboljši za doseg čim večjega števila ljudi. (primer: začimbe Serious Blends, glinena plošča, MojMuffin, Rebamboo, Status, Jeruzalem Ormož)

Članek ali recept za spletno stran ali revijo
Za vašo spletno stran ali revijo pripravim popolnoma nov recept skupaj s fotografijami. (primer: mala šola vina kleti BrdaRadegundaL&Z,)

Fotografiranje in food styling
Če potrebujete lepe fotografije in stiliranje vaših jedi in izdelkov. Z veseljem poskrbim, da bodo vaši izdelki zasijali.

Recenzija barov, gostiln in restavracij
Če želite vašo gostinsko ponudbo približati širši množici ljudi sem pravi naslov za to. Kot kulinarična blogerka rada poskušam nove jedi in z veseljem pridem tudi k vam. (primer: gostilna Grič)

Pripravo reportaže z vašega dogodka
Na spletni strani lahko poročam o vašem dogodku in seveda poskrbim tudi za fotografije. (primer: Creme Brûlée Špecial)

Predstavitev vaše turistične dejavnosti, hotela, kmetije, vinske kleti…
Ker obožujem potepanja po Sloveniji in okolici z veseljem predstavim vašo turistično ponudbo mojim bralcem. (primer: Posestvo Pintar, Vinarstvo KerinZlati grič, pršutarna Ščuka, turistična kmetija Petelin-Durcik, turistična kmetija Kabaj, klet Brda)

Oglasni prostor na moji spletni strani
Na moji spletni strani lahko zakupite tudi oglasni prostor za predstavitev vaših izdelkov in storitev, ki so v povezavi s temami na moji strani.

 

Vaše predloge, želje in ideje mi lahko napišete tudi na moj e-mail naslov leaneen.blog@gmail.com.


V MEDIJIH:

 


ZAUPAJO MI: