Božični Cake Popsi

Božični cake popsi

Samo še dvakrat gremo spat in je božič! Od začetka novembra sem komaj čakala božične praznike, potem pa sem imela zadnja dva tedna toliko dela, da je šlo božično vzdušje kar malo mimo mene… Si bom naslednji teden vzela malo več časa zase in vse nadoknadila. 🙂

Včeraj sem bila na dolgo pričakovani delavnici božičnih cake popsov in bilo je super! Do sedaj jih sama nikoli nisem delala, ker vzamejo ogromno časa in niti nisem vedela kako jih narediti, da bodo lepi in ne bodo popadali s palčk. Zato sem obiskala delavnico, da se naučim čim več trikov in dobim uporabne nasvete kako se jih lotiti. Delavnico je vodila Ema iz Emazing Creations. Sicer mi je bila cena delavnice cake popsov (proti drugim podobnim delavnicam) malo visoka (65 evrov), ampak delavnica je vredna svojega denarja, saj je trajala kar 5 ur in v tem času smo tečajnice pridobile res veliko znanja. Pa tudi Ema je super punca in komaj čakam, da se udeležim še kakšne njene delavnice.

Vsaka je naredila 12 cake popsov, ki so bili 3 različnih okusov: čokolada-rum, pomaranča-cimet in vanilija-kokos. Izdelovale smo jelenčke, polarne medvede, božičkovo kapo… Za moje prve popse in prvo ustvarjanje s tičino in modelirno maso izgledajo super! Ampak je še vedno veliko prostora za izboljšave in napredek.

Nove recepte lahko spremljate z všečkanjem FB Leaneen ali na Instagramu.

 

Božični cake popsi

Božični cake popsi
Božični cake popsi

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Božični cake popsi
Published On
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)