Zajtrk s Sweetbearhair

Zajtrk s SweetBearHair

Če imate Instagram profil in spremljate katero izmed slovenskih lepotnih blogerk, potem ste za Sweetbearhair gotovo že slišali. Tudi sama sem dva meseca gledala objave z medvedki, ki naj bi lase naredili močnejše, daljše in bolj sijoče ter pripomogli k hitrejši rasti las in se ob tem samo smejala, saj sem do takih produktov ponavadi precej skeptična.

Res pa je, da imam že od 16. leta kar naprej težave z lasmi. Včasih so bili moji lasje rahlo valoviti, močni in gosti. Skozi puberteto pa so postali zelo skodrani in posledično suhi in lomljivi. Zaradi tega sem poskusila že skoraj vse izdelke, ki jih priporočajo za nego las- različna olja, maske, šampone, prehranske dodatke in še bi lahko naštevala. Ampak nekega vidnega učinka niso prinesli.

Potem pa sem dobila ponudbo, da preizkusim Sweetbearhair. Najprej sem hotela zavrniti, ker (po pravici povedano) v izdelek nisem verjela. Po razmisleku sem se vseeno odločila, da ponudbo sprejmem, saj nimam ničesar za izgubiti pa tudi zato, ker so jih večinoma testirale lepotne blogerke, ki imajo po večini že tako in tako čudovite lase in sem želela, da vidite še rezultat ene “nelepotne blogerke”.

Zajtrk s SweetBearHair

Sestavine Sweetbearhair
Medvedki imajo okus po borovnicah in včasih se komaj zadržim, da pojem samo 2 na dan, ker so res dobri! Izdelani so v Nemčiji in vsebujejo vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, Vitamin B6, folna kislina, vitamin B12, biotin, pantotensko kislino, jod, cink, holin, Inozitol, selen in silicij. Primerni so tudi za vegetarijance in so brez želatine, saj namesto tega uporabljajo pektin pridobljen iz jabolk. Več o njihovih sestavi si preberite TUKAJ.

Več o medvedkih najdete tudi na njihovi spletni strani: https://sweetbear.com/

Moje izkušnje s Sweetbearhair
O učinku zaenkrat še ne morem govoriti, saj jih jem šele nekaj tednov, tako da bom rezultate objavila po 3 mesecih jemanja. Naredila bom tudi fotografijo prej/potem, zato da bo rezultat čim bolj viden. In seveda bo moje mnenje 100% iskreno, tako kot pri vseh izdelkih, ki jih preizkusim!

Najljubši zajtrk
Tako je zadnje dni moj najljubši zajtrk moja domača granola (klik za recept) z jogurtom ter dva medvedka Sweetbearhair.

 

Če ne želite zamuditi rezultatov me spremljate tudi z všečkanjem Facebook strani Leaneen ali na mojem Instagram profilu.

Sweetbearhair

Mogoče vas zanima tudi:

Summary
recipe image
Recipe Name
Najljubši zajtrk s Sweetbearhair
Published On
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)