Nagradna igra

Končno je čas za nagradno igro na LeaneenV zahvalo za vsa lepa sporočila, komentarje, všečke in delitve. Za vse spodbudne besede, ki mi dajejo motivacijo, da se še naprej trudim in vztrajam pri pisanju bloga. HVALA!

Nagradna igra je v sodelovanju s podjetjema Rebamboo in Status- izvirni pripomočki.

Rebamboo 
Njihovi izdelki so narejeni iz 100% bio-razgradljivega bambusa in koruze. Primerni so za vse, ki cenijo eko dizajn, želijo zmanjšati količino plastike v svojem domu in jim ni vseeno za našo naravo. Na otip so prijetno hrapave teksture in so kljub njihovi sestavi izjemno trpežni in primerni za vsakdanjo rabo. Ker so premazani s smolo jih lahko damo tudi v pomivalni stroj, ne smemo pa jih dati v mikrovalovno pečico. Tisti, ki me redno spremljate že veste, da sem nad njihovimi izdelki navdušena. Uporabila sem jih že v dveh receptih- mlečni kolački & pica toasti malo drugače.

Njihove izdelke si lahko pogledate s klikom na povezavo: http://www.rebamboo.com/

 

Status- izvirni pripomočki
Njihove pripomočke odlikuje uporabnost, saj nam olajšajo delo v vsakdanjem življenju, kakovost  in inovativnost. So nepogrešljivi del vsakega gospodinjstva. Podarjamo vam rezalnik rezinar, ki sem ga sama uporabila pri pripravi domačega čipsa. Lahko pa ga uporabite pri rezanju sadja in zelenjave, sirov, suhih mesnih izdelkov…

Vso njihovo ponudbo izdelkov si poglejte na povezavi: https://www.status.si/

Sedaj pa hitro na Facebook stran Leaneen, kjer vas že čaka objava z nagradno igro! 🙂