Sodeluj z mano

BI ŽELELI SODELOVATI Z MANO?

Leaneen je moja strast in moje veselje! Stran ustvarjam že dobra 3 leta in v tem času sem pridobila veliko zvestih bralcev. V mesecu dni ima stran povprečno 400.000 edinstvenih ogledov, številka pa iz meseca v mesec narašča.

Število Facebook sledilcev: 57.000
Število Instagram sledilcev: 33.000

Z veseljem sodelujem s kreativni osebami, malimi in veliki podjetji.

Za več informacij mi lahko pišete na moj e-mail naslov [email protected] ali pa me kontaktirate na Facebook strani Leaneen.


NAJEMITE ME, če potrebujete:

Predstavitev in testiranje vašega izdelka ali storitve
Z veseljem vaš izdelek testiram in pripravim objavo s predstavitvijo, svojim mnenjem in fotografijami ter vse skupaj delim z mojimi sledilci. Izdelek lahko predstavim v samostojni objavi ali z receptom.
Po želji lahko skupaj naredimo načrt/projekt, ki bo najboljši za doseg čim večjega števila ljudi. (primer: začimbe Serious Blends, glinena plošča, MojMuffin, Rebamboo, Status, Jeruzalem Ormož)

Članek ali recept za spletno stran ali revijo
Za vašo spletno stran ali revijo pripravim popolnoma nov recept skupaj s fotografijami. (primer: mala šola vina kleti BrdaRadegundaL&ZGoodlife)

Fotografiranje in food styling
Če potrebujete lepe fotografije in stiliranje vaših jedi in izdelkov. Z veseljem poskrbim, da bodo vaši izdelki zasijali. (Jeruzalem Ormož)

Pripravo kulinarične delavnice
Za vas lahko pripravim celotno kulinarično delavnico- pripravim koncept, recepte in jo vodim. (Valentinova delavnica z Miele)

Recenzija barov, gostiln in restavracij
Če želite vašo gostinsko ponudbo približati širši množici ljudi sem pravi naslov za to. Kot kulinarična blogerka rada poskušam nove jedi in z veseljem pridem tudi k vam. (primer: gostilna Grič)

Pripravo reportaže z vašega dogodka
Na spletni strani lahko poročam o vašem dogodku in seveda poskrbim tudi za fotografije. (primer: Creme Brûlée Špecial)

Predstavitev vaše turistične dejavnosti, hotela, kmetije, vinske kleti…
Ker obožujem potepanja po Sloveniji in okolici z veseljem predstavim vašo turistično ponudbo mojim bralcem. (primer: Posestvo Pintar, Vinarstvo KerinZlati grič, pršutarna Ščuka, turistična kmetija Petelin-Durcik, turistična kmetija Kabaj, klet Brda)

Oglasni prostor na moji spletni strani
Na moji spletni strani lahko zakupite tudi oglasni prostor za predstavitev vaših izdelkov in storitev, ki so v povezavi s temami na moji strani.

Vaše predloge, želje in ideje mi lahko napišete tudi na moj e-mail naslov [email protected]


V MEDIJIH:


ZAUPAJO MI: