O meni

Živjo!

Moje ime je Nina, sem 25-letna študentka etnologije in kulturne antropologije, od avgusta 2015 pa pišem tudi blog z imenom Leaneen.

Prvi moj opis na blogu je šel nekako takole: “Še vedno iščem tisto majhno pikico na i, ki bi mi izpopolnila življenje.” No, sedaj lahko rečem, da sem to pikico našla. Od nekdaj sem rada fotografirala, pisala ter pekla slaščice in ko sem vse skupaj združila v blog, sem ustvarila nekaj, kar je samo moje. Nekaj za kar se trudim, pri čemer vztrajam in verjamem vase.

Na moji strani boste našli preproste recepte s sestavinami, ki jih najdemo v skoraj vsaki kuhinji. Sama se namreč skoraj nikoli ne lotim receptov z neznanimi in tujimi sestavinami, saj prisegam na tisti pristni, znani, domač okus jedi. Zelo pomembno mi je tudi ohranjanje več kot 50 let starih babičinih receptov, ki so del moje družinske dediščine, zato večkrat objavim kakšen njen recept ali pa ji pomagam pri pripravi le-teh. Poleg receptov boste našli še ideje za izlete, predvsem po Sloveniji, saj imamo toliko čudovitih stvari, da jih enostavno moram deliti.

Dobrodošli na mojem blogu in upam, da vam je všeč!

Za več informacij mi pišete na moj e-mail naslov leaneen.blog@gmail.com ali pa me kontaktirate na Facebook strani Leaneen.

 

8 thoughts on “O meni

 1. Končno sem uspel pogledati tvoje ustvarjanje….
  samo pozitivna energija nas pelje v prihodnost časa in ti to dokazuješ.
  Srečno,lp

 2. Vaše super ideje so mi všeč.Kaj pa delit tudi ne smemo ,če nam je kaj všeč? 🙂

  1. Hvala! 🙂 Seveda lahko delite, ampak tako, da delite celotno povezavo oziroma recept, torej da kopirate link oziroma delite s Facebook strani. 🙂

 3. Super recepti in zelo lepo vodljivo napisano! Grem pogledat še ostalo, zelo všečno! Sledim! 😀

 4. V tem trenutku sem našla vaš blog, vidim, da ste intuziast, zato boste uspeli v življenju. To je moja vizija. Da mlada oseba najde tisto kar jo dopolnjuje, je vredno pohvale. Želim vse najbolje.

  Nika Krauskopf

Comments are closed.