ŽIVJO, POZDRAVLJENI NA MOJI STRANI

Moje ime je Nina in sem avtorica bloga Leaneen. Po izobrazbi sem diplomirana etnologinja in kulturna antropologinja, pot pa me je nepričakovano zanesla v bolj kreativno smer.

Leaneen (izgovori se “linin”) ustvarjam že od avgusta leta 2015. Vse skupaj se je začelo med poletnimi študijskimi počitnicami, ko mi je bilo malo dolgčas in sem se odločila, da bom imela svojo spletno stran z recepti ter idejami za potepanja po Sloveniji in njeni okolici.

Prvi opis na mojem blogu je šel nekako tako: “Še vedno iščem tisto majhno pikico na i, ki bi mi izpopolnila življenje.” No, sedaj lahko rečem, da sem to pikico našla. Od nekdaj sem rada fotografirala, pisala ter pekla slaščice in ko sem vse skupaj združila v Leaneen, sem ustvarila nekaj, kar je samo moje. Nekaj, za kar se trudim, pri čemer vztrajam in verjamem vase.

Na moji strani boste našli preproste recepte s sestavinami, ki jih najdemo v skoraj vsaki kuhinji. Sama se namreč skoraj nikoli ne lotim receptov z neznanimi in tujimi sestavinami, saj prisegam na tisti pristni, znani, domač okus jedi. Zelo pomembno mi je tudi ohranjanje več kot 50 let starih babičinih receptov, ki so del moje družinske dediščine, zato večkrat objavim kakšen njen recept ali pa ji pomagam pri pripravi le-teh. Poleg receptov boste našli še ideje za izlete, predvsem po Sloveniji, saj imamo toliko čudovitih stvari, da jih enostavno moram deliti.

Dobrodošli na mojem blogu in upam, da vam bo všeč!

Za več informacij mi pišete na moj e-mail naslov [email protected] ali pa me kontaktirate na Facebook strani Leaneen.

Za več informacij mi pišete na moj e-mail naslov [email protected] ali pa me kontaktirate na Facebook strani Leaneen.

ZADNJE OBJAVE

8 komentarja

 1. Končno sem uspel pogledati tvoje ustvarjanje….
  samo pozitivna energija nas pelje v prihodnost časa in ti to dokazuješ.
  Srečno,lp

 2. Vaše super ideje so mi všeč.Kaj pa delit tudi ne smemo ,če nam je kaj všeč? 🙂

  • Hvala! 🙂 Seveda lahko delite, ampak tako, da delite celotno povezavo oziroma recept, torej da kopirate link oziroma delite s Facebook strani. 🙂

 3. Super recepti in zelo lepo vodljivo napisano! Grem pogledat še ostalo, zelo všečno! Sledim! 😀

 4. V tem trenutku sem našla vaš blog, vidim, da ste intuziast, zato boste uspeli v življenju. To je moja vizija. Da mlada oseba najde tisto kar jo dopolnjuje, je vredno pohvale. Želim vse najbolje.

  Nika Krauskopf

Comments are closed.