Na valentinovo, 14. februarja, sem imela svojo prvo delavnico. V veliko čast si štejem, da me je k sodelovanju povabilo podjetje Miele. To je namreč podjetje, katerega gospodinjski aparati so v samem vrhu in o katerih večina od nas samo sanja. Poznani so po vrhunski kvaliteti, dolgi življenjski dobi aparatov (10-letna garancija) in sama ne poznam nikogar, ki bi kadarkoli kritiziral njihove aparate, kar za druge proizvajalce ne morem reči.

Na Brnčičevi ulici v Ljubljani se nahaja Miele Experience Center, kjer je tudi potekala delavnica. Kuhinja je vrhunska in lahko bi rekla, da moja sanjska, saj ima vse, kar si ponavadi želimo tisti, ki veliko ustvarjamo v kuhinji. V njej se poleg štedilnikov in pečic skriva tudi predal za vakuumiranje, predal za gretje krožnikov (le kdo si ne želi, da bi hrano lahko postregel na tople krožnike) in čudovite vinske vitrine.

Na sladki valentinovi delavnici smo pripravljali 7 različnih krem, ki smo jih nato uporabili za sladice v kozarčku, mini tortice in listnate srčke. Moja ideja je namreč bila, da se udeleženci naučijo priprave čim več krem, ki jih nato lahko uporabijo za različne vrste sladic ter da lahko kreme po svoje kombinirajo in prosto uživajo v dekoriranju. Miele pa je poskrbel še za darilo, saj je vsak udeleženec prejel predpasnik in bon za 2 osebi za eno izmed delavnic, ki jih organizirajo.

Če povem iskreno, sem bila že 14 dni prej “rahlo živčna”, kako bo na delavnici in če bom sploh znala voditi tako veliko skupino ljudi. Na koncu se je vse super izšlo in je uspelo nad mojimi pričakovanji. Zato hvala vsem, ki ste prišli! Boljše skupine si ne bi mogla želeti! Hvala tudi podjetju Miele za priložnost, še posebej Teji in Vesni za vso pomoč.

Zdaj je “led prebit” in se že veselim vseh naslednjih podobnih sodelovanj in delavnic.

 

Spremljate me lahko z všečkanjem FB Leaneen ali na Instagramu.

 

Avtorica fotografij: Teja Pahor

 

Avtorica fotografij: Teja Pahor