Moji recepti v reviji Pomagaj si sam

Revija pomagaj si sam

Tokrat lahko v julijski številki revije Pomagaj si sam najdete 5 mojih novih receptov za sladice v kozarcu in nasvete za pripravo le-teh. V reviji so recepti za: limetin cheesecake, Baileys kremo z malinami, vanilijevo panna cotto z jagodičevjem, skutno kremo z mareličnim pirejem in osvežilno kremo iz grškega jogurta z borovnicami.

Oglejte si tudi objavo mojih receptov v reviji Radegunda in Lepota &zdravje.

Revija Pomagaj si sam je posebna izdaja revije Zarja (včasih je bila to Jana), ki izide vsaka dva meseca.

Priprava objave za revijo je bila precej zanimiva. Najprej zato, ker sem v sredo izvedela, da želijo moje recepte, v petek pa sem jih morala že oddati, pa tudi zato, ker sem prvič sodelovala s profesionalnim fotografom. Avtor fotografij je Iztok Dimc, priprava sladic in “food styling” pa je moje delo.

Sladice v kozarcu

Pa da odgovorim še na najpogostejše vprašanje, ki mi ga zastavljajo znanci in to je “Koliko zaslužiš s sodelovanji?”– V tem primeru nič, še revijo sem si morala kupiti sama. Vložila pa sem več kot 10 ur dela, najmanj 30 eurov za sestavine in kar nekaj živcev, saj ni ravno mačji kašelj pripraviti 5 različnih sladic po več kozarcev, ki morajo počakati do prihoda fotografa in izgledati perfektno. Pa še ravno tist petek je bilo noro vroče in se je vse topilo, nekaj časa pa smo bili zaradi vzdrževalnih del, ravno tisti dan, še brez elektrike in to pomeni, da hladilnik ni delal. Kljub temu sem sodelovala zaradi reference in v upanju na večjo prepoznavnost. Tako da vsi tisti, ki mislite, da se z bloganjem na lahek način veliko zasluži, se zelo motite. Ko pa z blogom začneš služiti, je pa za teboj vsaj dve leti trdega dela, veliko odpovedovanja in precej velik finančni vložek. To moraš res delati z veseljem, drugače kmalu obupaš.

Za pomoč se moram zahvaliti mojemu fantu, ki je pridno pomival posodo in mami za asistiranje. Pa tudi vsem “žrtvam”, ki so morali nato vse sladice pojesti. 🙂

Hvala pa tudi vam, najboljši bralci na svetu!

Nove recepte lahko spremljate tudi z všečkanjem Facebook strani Leaneen ali na Instagram profilu.
Summary
Moji recepti v reviji Pomagaj si sam
Article Name
Moji recepti v reviji Pomagaj si sam