Zmagovalni recept v reviji Radegunda

Za revijo Radegunda sem izvedela enkrat okoli oktobra. Čisto slučajno sem jo zasledila na Instagramu in še isti teden sem se odpravila v knjigarno Felix in kupila jesensko številko. Nad revijo sem bila navdušena! Zelo všeč mi je njen dizajn, rustikalen videz in papir ter to, da je drugačna od večine ostalih revij. Je malo dražja, ampak kvaliteta žal ni zastonj.

DSC_1295

Vmes sem na revijo malo pozabila nato pa je sledil “šok”. Nekaterim se to ne zdi nič posebnega, zame pa je bil to velik korak naprej in potrditev, da sem na pravi poti in da delam dobro. Moj recept za lincerje je bil v Facebook skupini s slaščicami izbran med tremi najboljšimi in si s tem prislužil objavo v reviji Radegunda. Verjetno mi ni treba posebej govoriti o tem kako sem bila navdušena in evforična, da se je to zgodilo že po slabih 3 mesecih delovanja bloga.

Tako je bil moj recept objavljen v zimski številki Radegunde, ki je izšla decembra. Sicer moj recept zavzema samo 1/3 strani, ampak moje navdušenje je bilo tako veliko, kot bi bila cela stran samo moja, saj sem le začetnica, skoraj brez vsakih izkušenj in brez “kilometrine”. No, mogoče imam zdaj za seboj že kakšna dva kilometra.

DSC_1287DSC_1290

 

Recept za lincerje pa lahko najdete tudi na blogu: LINCERJI

Processed with VSCO with f2 preset

3 thoughts on “Zmagovalni recept v reviji Radegunda

Comments are closed.