Poletna predjed v reviji Radegunda

Konec maja sem od Tamare, spletne urednice revije Radegunda, prejela mail, če bi bila pripravljena prispevati recept za poletno predjed v sklopu rubrike Večerja z blogerji. Najprej občutek evforičnega veselja, da so za to nalogo izbrali ravno mene, nato pa je sledila panika. “Kaj, kako, ne vem, ne znam…” Še nikoli nisem pripravila poletne predjedi, bila sem brez idej, ker za v revijo pač ne moreš pripraviti paradižnikove solate z mozzarello, ampak mora biti nekaj drugačnega, malo bolj posebnega.

Tako sem prišla na idejo sadnih kruhkov s skuto in balzamičnim kisom. So sveži, lahki, barvni- ravno prava kombinacija za poletno predjed. Priprava ne vzame veliko časa, tako da nam ostane čas za ostale jedi oziroma za uživanje.

RECEPT za sadne kruhke z balzamičnim kisom najdete TUKAJ.

Lahko si predstavljate kako sem bila vesela in ponosna nase, ko sem videla, da sta dve strani namenjeni samo meni in da moje fotografije izgledajo kot “slike iz revije”. Če se trudiš, vztrajaš in verjameš vase ti lahko vse uspe! Ker pa so me v kulinarični reviji opazili po samo dobrega pol leta javnega delovanja bloga, sem še toliko bolj navdušena.

Hvala vsem, ki me berete in spodbujate!
Hvala pa tudi ekipi Radegunde, da so me izbrali za to nalogo!

O moji prvi objavi v reviji Radegunda pa si lahko preberete tukaj. Objavljen je bil moj recept za lincerje, ki je bil v FB skupini izbran med tri najboljše.

Lightroom (1 of 9)Lightroom (3 of 9)Lightroom (5 of 9)Lightroom (6 of 9)Lightroom (7 of 9)
Lightroom (9 of 9)

2 thoughts on “Poletna predjed v reviji Radegunda

Comments are closed.