Leto 2018 na Leaneen

Leto 2018 je bilo res zelo pestro! Zagotovo najbolj naporno leto v mojem življenju in hkrati tudi najbolj uspešno! Na trenutke sem bila že čisto na meji izgorelosti, vendar me je končni uspeh vedno napolnil z novo energijo in motivacijo. V preteklem letu sem dokončala vse izpite na fakulteti, diplomirala, se vpisala na magistrski študij, si našla prvo resno 8-urno službo in začela delati na tem, da bom v prihodnjih parih letih imela svoj dom.

3 leta Leaneen

V letu 2018 je moja spletna stran praznovala že svoj 3. rojstni dan! To je bilo leto, ko sem v Leaneen vložila največ svojega časa, dela in truda. Leto, ko sem že skoraj obupala, saj je bila misija nemogoče usklajevati študij, 8-urni delovnik in zraven ustvarjati in uspešno voditi Leaneen.

Če želiš, da je kulinarična stran uspešna, moraš namreč vložiti ogromno dela in obvladovati več popolnoma različnih področij. Znati moraš kuhati, peči, stilirati jedi, fotografirati, urejati fotografije in spletno stran, obvladati moraš družbena omrežja, marketing, komuniciranje z bralci in naročniki … in še bi lahko naštevala. Veliko je tudi skritega dela, na katerega bralci verjetno niti ne pomislite, ampak o tem mogoče v kakšni drugi objavi.

Mimogrede, za vse, ki ne veste, ime moje strani se izgovori »linin«.

 

Statistika preteklega leta

Nekateri blogerji sicer pravijo, da številke niso pomembne, jaz pa menim, da so, saj tako vem kolikokrat ste kliknili na mojo stran in brskali po mojih receptih. Sama nimam ničesar za skrivati, zato tudi objavljam svojo statistiko. In v letu 2018 je bilo število ogledov strani res ogromno!

Mesec december

Samo v mesecu decembru je imela moja stran skupno 995,630 ogledov in od tega je bilo kar 766,952 unikatnih. Številka se je od lanskega decembra več kot podvojila in še kar ne morem verjeti, da ste si mojo stran samo v decembru ogledati skoraj milijonkrat!

Najboljši kulinarični blog Leaneen

 

 

Leto 2018

Čez leto sem imela 1-2 objavi na teden. Kakšen teden, predvsem čez poletje in ob diplomiranju, pa ni bilo niti ene. Tako da sem še toliko bolj presenečena nad številkami. Skupno število ogledov od začetka Leaneen pa do danes je dobrih 6 MILIJONOV! Klik, klik za statistiko leta 2016 & 2017.

Število vseh objav: 281
Število novih objav: 91
Število ogledov v letu 2018: 4,035,871
Število unikatnih obiskovalcev v letu 2018: 3,155,283
Najboljši mesec: december, 995,630 ogledov (od tega 766,952 unikatnih)
Največ ogledov v enem dnevu: 23.12.2018, 67,559 ogledov
Najbolj bran recept leta 2018: jabolčne rezine s pudingom, 62,591 ogledov (klik za recept)
Število všečkov Facebook strani: 34.000
Število sledilcev na Instagram profilu: 10.000

 

Najboljši kulinarični blog

Hvala!

Iz srca hvala vsem, ki me spremljate, spodbujate, motivirate, pošiljate lepa sporočila in fotografije vaših jedi po mojih receptih! Brez vas ne bi tako dolgo vztrajala na tej poti, zato res najlepša hvala vsem, ki cenite moje delo in trud. Hvala tudi mojim najdražjim za vso pomoč, pomivanje posode in preizkušanje mojih jedi.

 

 

2 thoughts on “Leto 2018 na Leaneen

  1. Hvala za tvoje recepte. Včeraj sem uspešno spekel malino torto z grškim jogurtom za ženin rojstni dan. Polno se mi je zahvalila…haha. zato pogumno naprej. Primož

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.