Leto 2016 na Leaneen

Preproste sladice

Vesela sem, ker je bilo leto 2016 za moj blog tako uspešno! Blog Leaneen (izgovori se “linin”) je 6. decembra praznoval šele prvo leto javnega delovanja in kot sem že večkrat povedala nikoli nisem mislila, da bom imela toliko ogledov in bralcev. Hvala vam!

V blog vlagam ves svoj prosti čas, veliko energije in potrpežljivosti. Hkrati pa v blog vložim tudi precejšen del svojega študentskega zaslužka. Nekateri mislijo, da ni lažjega dela od pisanja bloga- skuhati moraš itak vsak dan, malo poslikaš, nekaj napišeš in to je to. To je daleč od resnice. Za blog povprečno porabim 3-5 ur na dan (včasih tudi cel dan, včasih samo kakšni dve uri), tako da mi poleg študija in študentskega dela ne ostane skoraj nič časa za druge stvari. Če hočeš imeti vsaj malo poznan blog pa moraš vanj veš čas tudi vlagati, tako da so stroški veliki, zaslužek pa zaenkrat minimalen. Lahko rečem, da sem za blog porabila že skoraj 2000 eurov, od tega je šla polovica samo za fotografsko opremo. Pa za pisanje potrebuješ tudi precej “živcev”, sploh takrat, ko ti torta noče lepo iz modela, prevrneš sladico v kozarcu, si brez idej kako “okrasiti” jed in ko nimaš prave svetlobe, za lepo fotografijo.

Verjetno se mnogi zdaj sprašujete zakaj potem sploh delam to, če se potem “pritožujem”. Zato, ker me to veseli in sem se končno našla v nečem kar me veseli. Tisti, ki me poznajo že od prej vedo, da sem bila še 2 leti nazaj popolnoma izgubljena in žurala vse vikende, šola ni bila na prvem mestu, po domače povedano sem bila čisto razpuščena. Sedaj pa točno vem kaj želim, za kaj se trudim in kam usmerjam svojo energijo! Postala sem precej bolj delavna, vztrajna in tudi malo bolj ambiciozna. Veliko novega sem se naučila o sebi in hkrati spoznala kdo so tisti ljudje, ki mi vedno stojijo ob strani.

Največja nagrada pa ste vi, moji bralci, ki me spodbujate, pohvalite in pišete lepe komentarje ter sporočila. HVALA! Res upam, da boste moj blog še naprej z veseljem prebirali.

Preproste sladice
Za konec pa še nekaj statistike.
Septembra sem blog preselila na novo stran, tako da za število ogledov in obiskovalcev nimam točne številke, ker sem si na prejšnji strani, preden sem jo zbrisala, zapisala samo približno oz. okroglo številko.

Število vseh objav: 103
Število novih objav: 93
Število novih receptov: 77
Število novih potepanj: 8
Število vseh ogledov: skoraj 500.000
Število vseh obiskovalcev: 150.000
Najboljši mesec: december, 134.796 ogledov
Največ ogledov v enem dnevu: 29.12.2016, 10.283 ogledov
Najbolj bran recept: babičini orehovi rogljički, 12.346 ogledov
Število všečkov Facebook strani: 6.421

V letu 2016 sem bila dvakrat objavljena v reviji Radegunda. Prvič je bil moj recept za lincerje izbran kot zmagovalni, drugič pa sem za poletno izdajo revije pripravila predjed. Decembra sem sodelovala na dobrodelnem dogodku Dobropeka, februarja pa na Dnevu restavracij. Junija sem bila povabljena na Crème Brûlée Špecial, septembra so me povabili na zaključek FerFud-a, skozi leto pa sem sodelovala z začimbami Serious Blends, spletno trgovino MojMuffin.si, Plošča.si in Lidlom. Udeležila sem se tudi nekaj predavanj in delavnic ter blogerske konference Njam zgodbe.
Okušala pa sem tudi tradicionalne dobrote Prekmurja, Goriških Brd in Krasa.

V letu 2017 vam poleg zdravja, sreče in ljubezni želim tudi to, da vsi najdete tisto stvar, ki vas bo veselila in izpopolnila! 🙂

4 thoughts on “Leto 2016 na Leaneen

  1. Nina, čestitke! Za prvo leto so to fenomenalni rezultati, ki si jih glede na fantastičen blog res zaslužiš! Naj 2017 še prekosi 2016 😉

  2. Cestitam na prelepi strani z precudovitimi recepti!!! Zelo sem vesela da sem nasla vaso stran in se bom potrudila nekaj vasih receptov tudi sama specti/skuhati…lepe pozdrave iz avstrije….Suzana

    1. Najlepša hvala! 🙂 Lep pozdrav nazaj iz Slovenije. 🙂

Comments are closed.