Leto 2019 na Leaneen

Leaneen Nina Kastelic

Leto je naokoli in čas je za tradicionalen pregled leta na Leaneen. Že za lansko leto sem zapisala, da je bilo najbolj naporno leto do zdaj (dokončala sem vse izpite na fakulteti, napisala diplomo in diplomirala, imela hkrati dve službi), letošnje leto pa je bilo še napornejše. Ampak je bilo hkrati tudi najuspešnejše do zdaj!

Moja prva knjiga Leaneen: Sladke pregrehe

Bilo je noro! Celo leto nisem imela skoraj nič prostega časa, ampak mi je pa uspelo dokončati največji projekt do zdaj in sicer izdati lastno kulinarično knjigo Leaneen: Sladke pregrehe. Pa ne samo to, prvi natis (2000 izvodov) je bil prodan že v času predprodaje, v rekordnih 18 dneh. Dejansko je bila cela naklada naročena še preden sem knjigo dobila iz tiskarne in jo prvič videla v živo.

Od ponatisa, ki je prišel iz tiska sredi decembra, pa je ostalo samo še okoli 200 knjig, tako da je bilo v 3 mesecih zaenkrat prodanih 3300 knjig. Vem, da se že ponavljam, ampak res iz srca hvala vsakemu, ki je podprl moje delo in trud ter naročil knjigo.

Leaneen Nina Kastelic

Če boste v življenju kdaj v dvomih in se boste spraševali, če vam bo uspelo doseči zastavljen cilj oziroma ali so vaše sanje sploh uresničljive, se spomnite name. Na punco, ki je svojo pot začela brez vsakega slaščičarskega in kuharskega predznanja, brez fotoaparata in znanja o fotografiranju in stiliranju hrane, sanjalo se ji ni o marketingu … Pri 26 letih, po 4 letih letih dela in truda, pa je že izdala kuharsko knjigo z lastnim podpisom, jo sama prodala, brez velike založbe v ozadju, brez oglaševanja, še predstavitvenega dogodka za knjigo ni imela.

Zato imejte vedno v mislih, da je čisto vse mogoče! Svoje cilje in sanje lahko uresničite, če se res trudite, trdo delate in vztrajate. Pot do vrha je sicer naporna in težka, ampak razgled je pa fantastičen. Zato nikoli ne nehajte verjeti v svoje sanje.

4 leta Leaneen

V letu 2019 je moja spletna stran Leaneen praznovala že svoj 4 rojstni dan. To je bilo prelomno leto, saj sem februarja postala samostojna podjetnica in s tem sem končno dobila malo več časa in možnosti za napredovanje Leaneen.

Večino leta sem namenila ustvarjanju knjige, ampak se je veliko dogajalo tudi na drugih področjih. Med drugim sem bila izbrana tudi med 10 najboljših kulinaričnih vplivnežev v Sloveniji.

Mimogrede, za vse, ki ne veste, ime moje strani Leaneen se izgovori »linin«.

Knjiga Leaneen: Sladke pregrehe

Statistika preteklega leta

Kot vsako leto tudi letos javno objavljam statistiko bloga. Število ogledov strani je spet zelo naraslo in samo v letošnjem letu beležim 6 milijonov in pol ogledov, zato še enkrat hvala, da zaupate mojim receptom in hvala, ker me spremljate. Na spletni strani najdete tudi statistiko za leto 2016, 2017 in 2018.

Mesec december

Samo v mesecu decembru je imela moja stran skupno 1,381,733 ogledov in s tem sem prvič presegla magično mejo več kot 1 MILIJON ogledov strani v 1 MESECU!

Najboljši kulinarični blog

Število vseh objav: 358
Število novih objav: 78
Število ogledov v letu 2019: 6,555,878
Najboljši mesec: december, 1,381,733 ogledov
Največ ogledov v enem dnevu: 22.12.2019, 88,573 ogledov
Najbolj bran recept leta 2019: potratne rezine, 131,025 ogledov (klik za recept)
Število sledilcev Facebook strani: 49.200
Število sledilcev na Instagram profilu: 22.200

Hvala!

Hvala, ker me berete, spremljate, mi pošiljate lepa in vzpodbudna sporočila, kuhate in pečete po mojih recepti … Stokrat hvala! Tudi v letu 2020 se bom še naprej trudila in vas razveseljevala z novimi recepti in idejami za potepanja. V letošnjem letu pa na Leaneen pride tudi nova tema … Spremljajte! 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.