Tri lučke

Tri lučke

Tri lučke so ena izmed restavracij, ki sem si jih res dolgo želela obiskati, pa ni bilo prave priložnosti. Na Instagramu jih spremljam že skoraj 3 leta, saj me je popolnoma navdušila njihova čudovita lokacija. Tri lučke se namreč nahajajo v Sremiču in imajo prelep razgled na celotno Krško ter okoliške griče.

Letošnjega novembra je končno prišla priložnost za obisk. Z mojim Maticem sva na sočen sobotni dan končno lahko uživala v Treh lučkah- tako v njihovi odlični hrani kot tudi v prekrasnem ambientu. Definitivno ena izmed najlepših restavracij v katerih sem bila do zdaj.

Spremljate me lahko tudi na mojem INSTAGRAM profilu (klik, klik). 

Tri lučke

Nepozabno doživetje s SelectBox

Verjetno ste že vsi kdaj slišali za SelectBox. Gre za različne darilne pakete, ki jih lahko izkoristiš pri izbranih ponudnikih. Midva sva imela SelectBox “Ekstravagantna večerja”, ki ponuja več kot 130 lokacij za gurmansko razvajanje. Paket vključuje večerjo za dve osebi s petimi ali več hodi, v nekaterih restavracijah vključuje tudi vinsko spremljavo.

Tri lučke

V Treh lučkah sva imela več kot pet hodov (vsi niti niso na fotografijah), dve sladici in vinsko spremljavo. Svoje brbončice sva razvajala več kot 2 uri in vse je bilo fantastično!

Od pozdrava iz kuhinje, do sladic, ki sta bili božanski in sta lepo dopolnili celotno izkušnjo. Okej, mogoče mi kakijev sorbet ni bil najbolj všeč, ampak to zato, ker kaki ni med mojimi najljubšimi sadeži. Vse ostalo pa je bilo odlično in komaj čakam, da grem ponovno!

Tri lučke
Tri lučke
Tri lučke
Tri lučke
Tri lučke
Tri lučke

Domače in prijetno

K odlični kulinarični izkušnji gotovo pripomore tudi krasen ambient. Notranja oprema je v kombinaciji kamna in lesa, tako da je vse skupaj zelo domače in prijetno, skozi okno pa se odpira razgled na okoliške vinograde, ki so bili ravno v času najinega obiska zlato obarvani.

Ker sva izkoristila SelectBox, sva na koncu namesto plačila dala le kartico, ki se skriva v notranjosti paketa in to je bilo to. Zelo preprosto. Če boste kdaj brez idej, kaj podariti za darilo, je SelectBox TOP izbira. Več informacij o njihovi ponudbi pa najdete na povezavi: https://www.selectbox.si/

Nove objave lahko spremljate z všečkanjem FB Leaneen ali na Instagramu.

Tri lučke

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.